janne_porkka_mikki

Referenssit

"Volvo-jälleenmyyjien valtakunnalliset kesäpäivät vietettiin Turussa 18.-19.8.2017. Iltatapahtuman vetäjänä oli Janne Porkka, Janne hauskuutti yleisöä hienosti pitkän uran tuomalla rutiinilla ja monet tutut hahmot värittivät iltaa Jannen taitavasti imitoimana"
Heikki Hedman, toimitusjohtaja, Keskusautohalli Oy

 

“Janne Porkka oli illan kohokohtana viihdyttämässä A-Laitureiden 30-vuotis juhlissa syyskuussa Naantalin Kultaranta Resortissa. Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme olivat erittäin tyytyväisiä vauhdikkaaseen jaitsenä likoon 110%:sesti laittaneeseen imitaattoriin. Osansa saivat kyllä myös illan isännät. Aivan mahtavaesiintyjä. Tuhannet Kiitokset vielä koko A-Laiturin porukalta, näitä juhlia muistellessa nousee aina hymy huulille.”
A-Laiturin porukka

 

"Janne on todella hauska ja ammatitaitoinen juontaja, jonka kanssa on helppo työskennellä."
Hans-Peter Siefen, toimitusjohtaja, perustaja, Nordic Business Forum

 

"Janne Porkka kävi meillä juontamassa Ysäriperjantain, jota vietettiin kauppakeskuksen uusavajaisten ja 25-vuotissynttäreiden yhteydessä. Juontojen lisäksi hän isännöi myös asiakaskilpailua. Porkka todisti olevansa rautainen ammattilainen. Kauppakeskuksessa vallitsi erityisen lämminhenkinen tunnelma koko päivän, ja Janne kohtasi asiakkaita hienosti juontojen lomassa. Porkan tilannetaju ja joustavuus ovat omaa luokkaansa. Yhteistyö oli kaikin puolin sujuvaa ja toimivaa."
Kauppakeskus Plaza

 

"Yrittäjä Tero Koskelaisen 60v. juhlat Lemun urheilutalolla 2.12.17.  Janne on juontajana sanavalmis hauskuuttaja. Ilta oli rento ja hauska Jannen shown ansiosta. Sai nauraa vedet silmissä. Hän osaa ottaa yleisönsä mukaan juttuihinsa. Kiitos!”
Tero Koskelainen, Kuljetusliike Tero Koskelainen

 

"Roast-tapahtumissa Janne Porkka on ollut jo vuosia ylivoimaisesti  odotetuin päänaukoja. Hänellä riittää sekä uskallusta nauraa itselleen että rohkeutta puhua asioista niiden oikeilla nimillä.  Mutta mikä tärkeintä: Janne aistii aina tarkalleen,  missä sopivuuden raja kulloinkin kulkee. Se on arvokas ja erittäin harvinainen taito."
Antto Terras, Roastmaster, Finland Roast Company

 

“Janne kuuluu ehdottomasti esiintyjien ykkösketjuun. Vuosien kokemus näkyy varmoina otteina juonnoissa ja imitaatio stand-upit napsahtaa suoraan lapaan. Janne on hoitanut TPS kannattajaristeilyt ammattitaidolla ja tilaisuuden vaatimalla heittäytymisellä. Suosittelen!”
Mika Eskola, toimitusjohtaja, HC TPS Oy

 

"Järjestimme kaupungin työntekijöille yhteiset pikkujoulut ja tilasimme Jannen esiintymään. Janne otti heti yli 300. päisen yleisön haltuun ja hänen  imitaatio stand-up show;nsa upposi porukkaan loistavasti.”
Johanna Luukkonen, kaupunginjohtaja, Laitilan kaupunki

 

“Janne Porkka on yli kymmenen vuoden ajan isännöinyt Viking Linen m/s Amorellan tiistaibingot ja Onnenpallot-showta. Jannen karismaattiset ja energiset esiintymiset höystettynä hauskoilla tarinoilla ja huumorilla ovat viikosta toiseen valloittaneet, varsinkin senioriyleisön, sydämet. Janne on ammattitaitoinen ja monipuolinen juontaja, voin suositella hänet monenlaiseen tapahtumaan.”
Mikael Panelius, viihdepäällikkö, Viking Line Abp

 

"Olimme järjestämässä suuria firman tasavuosijuhlia haastavalla ohjelmistolla, kun iski paniikki. Otin yhteyttä Janne Porkkaan ja asiat alkoivat sujua.Itse juhlissa ei tarvinnut hermoilla miten asiat sujuvat vaan Porkka hoisi homman kympillä kotiin.Kerrankin sain keskittyä oleelliseen: asiakasvieraiden kanssa seurusteluun ja viihtymiseen. Juhlat saivat kaikilta osakseen suitsutusta."
Jan Rokama, myyntipäällikkö,  Saint-Gobain

 

referenssilogot

Jaa: